Annonse
GODT BILLETTSALG: Arrangøren tror Sarpsborgfestivalen blir utsolgt også i år.

Har trua på utsolgt Sarpsborgfestival

Sarpsborgfestivalen satte i fjor publikumsrekord med 13.000 besøkende over to dager i Kulåsparken. Slik det ser ut nå, er det gode muligheter for utsolgt Sarpsborgfestival også i år.

Annonse
Sarpsborg24

Av Sofie A. Lysø

Bookingansvarlig Hans Petter Haaland er positiv. Han mener de har satt sammen en gullrekke av artister som fenger mange.

- Fra Highasakite, som er et av Norges klart største og beste band, til Åge & Sambandet, som alltid leverer til terningkast seks - folkekjære og store navn og spennende nye bekjentskaper, påpeker en entusiastisk Haaland.

I tillegg kommer kongen av Sverige - Magnus Uggla.

Bra respons fra publikum

- Det virker som publikum også er veldig fornøyd med artistene i år. Det har vi fått mange tilbakemeldinger på, forteller Haaland.

I fjor var det fullt på parkfesten og lørdagen. Fredagen var det fortsatt noen ledige billetter. Her var det mer kapasitet.

- Vi ser for oss at situasjonen kommer til å se relativt lik ut i år, fortsetter han.

Godt i rute med billettsalg

Ifølge Haaland, er tempoet på billettsalget omtrent likt som det var i fjor på dette tidspunktet.

- Det ser lovende ut. Salgstall måler vi alltid mot fjoråret. Her har vi solgt ganske nøyaktig samme som på tilsvarende tidspunkt i fjor, så vi er godt i rute med å fylle parken i år også. Nå gjelder det for folk å kjøpe billett før 1. juli, hvis man vil ha så lav pris som mulig, slutter Haaland.

Annonse