Annonse
Geir Bakke og Tom Freddy Aune har skrevet langtidskontrakt med Sarpsborg 08.

Bakke og Aune blir i 08 ut 2022

- Det er nok helt unikt, sier styreleder Cato Haug under en pressekonferanse på Sarpsborg stadion i dag.

Annonse
Sarpsborg24

Tom Freddy Aune oppsummerte årsaken til at de ønsker å være i Sarpsborg 08 lenge godt.

- Det er artig å reise på jobb hver eneste dag, sa han.

- Vi kan garantere alle som kommer til Sarpsborg stadion at vi kommer til å begeistre og vi kommer til å gjøre de fortvila, smilte Geir Bakke.

Både Geir Bakke og Tom Freddy Aune har gjort en oppsiktsvekkende god jobb og Cato Haug er ikke i tvil om at trenerduen er det beste som er å oppdrive i Norge i dag.

- Men jeg mener også at Sarpsborg 08, hvis vi ser på totalpakka, er det beste å trene i Norge i dag, og da setter jeg en liten parentes rundt Rosenborg, sier Cato Haug som mener denne signeringen er helt i tråd med klubbens tankegang.

- Det er helt i vår stil å tenke kontinuitet og langsiktighet. Vi har ikke tro på det kortsiktige.

Det sportslige har selvsagt vært utslagsgivende, men vel så viktig er de menneskelige typene vi får gjennom Geir og Tom Freddy. De har forståelse for vår strategi som ikke bare handler om sport, men også omdømme og økonomi, sier Haug.

- Når vi skriver en så lang kontrakt, vil det helt sikkert være perioder det svinger litt. Det mener vi er en del av gamet. Vi vil ikke avvikle to fotballtrenere om vi går på noen tap eller har en dårlig sesong, avslutter styrelederen.

 

Annonse