Annonse
Marianne Aarum og Gjermund Titlestad.

Avslutter årets Gitarkonsertserie

For 15 år siden hadde sine første konserter her. Søndag avslutter de årets gitarkonserter i Metodistkirken.

Annonse
Sarpsborg24

Marianne Aarum på fløyte og Gjermund Titlestad på gitar skal spille blant annet verket Sarpsborg 2016 av Carl-Andreas Næss.

- Det at verket Sarpsborg 2016 er med på programmet skaper en fin ramme rundt jubileumsåret vårt. Urframføringen fant sted under årets første arrangement, nemlig på den klassiske gitarens dag i februar 2016, opplyser Titlestad.

Siden 2001, hvor de samarbeidet for første gang, har det blitt mange konserter, turneer, cd innspilling og enkeltopptredener.

- Kveldens konsert vil samtidig være et tilbakeblikk på de 15 årene og et framskue på hva som kommer. Musikken vil spenne fra det første vi spilte sammen til noe vi aldri har framført tidligere.

Ved siden av verket til Næss vil de blant annet framføre I.N.D.I.A. an Karsten Brustad og Sonatina av Mario Castelnuovo-Tedesco og to Mountain Songs av Robert Beaser.

- En av de første opptredenene våre var akkurat i Metodistkirken. Det er derfor ekstra morsomt å bli invitert tilbake til dette lokalet for å feire det som startet for 15 år siden, sier Marianne Aarum og Gjermund Titlestad.

Denne konserten avslutter Jubileumsåret 2016 for Gitarkonsertserien.

Annonse