– Vraket en annen manns campingvogn

Mannen skal ha ringt et bilopphoggeri og fått dem til å hente og vrake en campingvogn som tilhørte en annen mann.

En 29 år gammel mann må møte i Jæren tingrett for en rekke ulike lovbrudd.

Blant annet er han tiltalt for skadeverk ved at han forut for den 5. august i fjor ringte et bilopphoggerfirma og fikk dem til å taue inn og vrake en campingvogn med inventar tilhørende en mann bosatt på Bryne.

Tiltalen lyder også på at han ved seks anledninger skal ha kjørt bil uten å ha gyldig førerkort. Han skal også ha vært påvirket av alkohol og narkotika i forbindelse med fire av kjøreturene.

Blant annet skal han ha kjørt moped i Stavanger mens han var påvirket av hasj og alkohol natt til 31. mai i fjor. I forbindelse med at han ble pågrepet på Åsen i Stavanger skal han ha truet med å drepe politiets tjenestemenn, sparket etter dem og spyttet en politibetjent i ansiktet.

LES OGSÅ: Fikk julebordsgjesten de ikke ville ha

– Skulle drepe dem

Da han ble fraktet til Stavanger universitetssykehus for å ta blodprøve skal han ha kommet med en rekke trusler mot politibetjentene. Blant annet skal han ha sagt at han skulle drepe dem og ungene deres. Han skal også ha truet dem mens
de var på SUS og da han ble satt i arresten. 24. februar i år skal han ha stjålet en bil og kjørt rundt med denne på Jæren.

LES OGSÅ: Trodde hun hadde funnet drømmemannen. Hun tok feil

Erstatning

Han skal også ha utstyrt to kjøretøy med kjennemerker tilhørende andre kjøretøy. Tiltalen lyder også på oppbevaring av narkotika og tyveri fra butikker. Blant annet skal han ha stjålet en drone fra en butikk på Kvadrat og en spillkonsoll fra en butikk på Forus. 29-åringen er også tiltalt for heleri ved at han blant annet skal ha oppbevart en stjålet oppvaskmaskin.

Det er satt av to dager til saken som skal opp i Jæren tingrett den 15. januar neste år. I forbindelse med rettssaken er det tatt forbehold om å legge ned påstand om 56.000 kroner i erstatning til eieren av campingvognen.

LES OGSÅ: Bobiler fikk ikke kjøre videre