Vold mot kvinne på SFO-fest

Det gikk hardt for seg på en fest for SFO-ansatte ved en skole i distriktet.

I september i fjor var det fest for SFO-ansatte ved en skole i distriktet hjemme hos fornærmede.

På festen ble det drukket alkohol og den 27 år gamle kvinnen som er tiltalt i saken forklarte i Stavanger tingrett at hun drakk omkring åtte bokser med øl.

På et tidspunkt skal 27-åringen overfor en annen person ha kommentert hennes norskkunnskaper, noe som gjorde at vedkommende ble lei seg.

De andre tilstedeværende reagerte på dette og 27-åringen skal ha blitt bedt om å beklage det hun hadde sagt, noe 27-åringen nektet å gjøre.

LES OGSÅ: Pensjonert lege tatt for promillekjøring

Da hun noe senere ble bedt om å forlate stedet nektet hun også å gjøre dette.

I stedet dyttet hun fornærmede tre ganger inn fra gangen mot stuen. Etter dette kom det tre nye dytt og det siste av disse førte til at fornærmede falt og ble liggende på ryggen utenfor ytterdøren.

27-åringen gikk da fra stedet, mens fornærmede ble liggende. Hun ropte etter hjelp og ble hjulpet av en nabo som kom til stedet og hjalp henne.

Retten delte seg når det gjaldt vurderingen av skyldspørsmålet, men flertallet kom til at hun skulle dømmes for kroppskrenkelse.

Straffen ble 18 dagers fengsel som ble gjort betinget med en prøvetid på to år. I tillegg fikk hun en bot på 5000 kroner og må også betale 5000 kroner i oppreisningserstatning.

LES OGSÅ: Banket kameraten etter kebabkrangel

LES OGSÅ: Ektepar tok med seg ungene på tyvetokt