Ilustrasjonsfoto.

Væpnet politi rykket ut til masseslagsmål i Sandnes

Flere politipatruljer rykket ut fredag kveld.

Klokken 22.20 fredag meldte politiet at  flere bevæpnede politipatruljer har rykket ut til Austråttveien i Sandnes etter at de fikk inn meldinger om masseslagsmål på stedet. 

– En person skal være knivstukket, angivelig i låret. Flere personer er pågrepet. Meldingen oppdateres, meldte politiet.

Noen minutter senere meldte politiet at en person skal være rispet med kniv i låret. 

– Vedkommende er ikke alvorlig skadet. Per nå er tre personer pågrepet. Fortsatt litt uoversiktlig hva som har skjedd. En rekke personer blir avhørt på stedet av politipatruljene, melder politiet.

Kort tid etter dette meldte politiet at den ene av de personene politiet har kontrol på, er siktet for å ha påført to personer risp med kniv. 

– Den siktede er under 18 år gammel og vil bli brakt inn til politistasjonen. Barnevernsvakten vil også bli koblet på saken, skriver politiet på Twitter.

Klokken 23.20 opplyser politiet at de begynner å bli  ferdig på stedet og at det er beslaglagt en kniv der hendelsen fant sted.

Det er opprettet sak på forholdet.

Senere på natten meldte politiet også at en 16-åring ble pågrepet i forbindelse med slåssingen. 

– Han blir anmeldt for vold mot politiet etter at han både sparket og spyttet på politiet. Gutt fremstod som ruset, og er sjekket på legevakt. Blir hentet av mor i samråd med barnevernsvakten, meldte politiet.

LES OGSÅ: Jente (17) tok med seg biffkniv og dro for å finne noen tilfeldige personer hun kunne drepe