Var voldelig mot samboeren

Kvinnen lå og sov med babyen deres da samboeren kom inn, begynte å krangle og var voldelig mot henne.

En 26 år gammel mann fra Bryne er nylig dømt for vold. Blant annet var han voldelig mot samboeren natt til 1. oktober 2017. Paret hadde på dette tidspunktet fått en baby og moren sov sammen med barnet, mens 26-åringen sov på et annet rom.

Den aktuelle natten kom 26-åringen inn til fornærmede og kranglet, blant annet om barnet. Under krangelen truet 26-åringen med å ta hele familien langt vekk og banke og skade dem.

Etter hvert ble han voldsom og tok tak i nesen til fornærmede. Etter på ha kjefte, vært aggressiv og sagt stygge ting til fornærmede før han tok tak i håret hennes og dengte hodet hennes sidelengs ned i madrassen.

LES OGSÅ: Mishandlet samboeren med tannbørste

Sprang inn på badet

I forbindelse med at hun sprang inn på badet for å ringe politiet, holdt han henne igjen slik at hun fikk et klypemerke på armen.

26-åringen nektet for volden, men retten trodde ikke på ham og viste til bevisene i saken. Jæren tingrett kom også at han skulle dømmes for en rekke overtredelser av besøksforbud han fikk mot samboeren etter voldsepisoden.

LES OGSÅ: Slo kjæreste med pisk da hun slo opp

I klammeri

28. september i fjor var 26-åringen på et utested på Bryne, og her kom han i klammeri med en dørvakter på stedet.

Lørdag 6. oktober var også den ene av dørvaktene på jobb. Han sto rett innenfor inngangsdøren, da han plutselig ble angrepet av 26-åringen som hadde en trestokk eller lignende som 26-åringen hadde gjemt innenfor jakken.

Som en følge av volden brakk dørvakten håndleddet og fikk en kul i hodet. Også dette nektet 26-åringen for, men ut fra vitneførselen kom Jæren tingrett til at det var han som hadde begått volden.

LES OGSÅ: Dro opp kjolen til kvinne og tok henne på baken. Da fikk han bank

Må betale

I forbindelse med straffeutmålingen utelukket ikke retten at han ble provosert av det som skjedde helgen før, men at dette ikke var formildende.

Retten kom til at saken angående volden mot den tidligere samboeren var blitt noe gammel og ga ham noe rabatt for dette. Straffen ble fengsel i åtte måneder og han må også betale ekssamboeren 20.000 kroner i oppreisningserstatning.

LES OGSÅ: Ville «inn til den deilige dama» og «ligge med henne». Da fikk han juling