Utøvde vold mot dørvakt – ble kjørt hjem av far

Politiloggen natt til lørdag: Mann som ble nedslått, bortvisninger, innbrudd i brukthandel og brann i hjullaster.

En mannlig gjest i 20-årene måtte lørdag kveld legges i jern etter at å ha utøvd vold mot en dørvakt på et utested i Stavanger.

– Mistenkte var svært beruset. Ble bortvist fra stedet de neste 12 timene, og kjørt hjem av far, skriver operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt på Twitter.

Senere på kvelden, klokken 23.34 fikk politiet melding om en mann som var slått ned ved Fiskepiren i Stavanger. Mannen (34) ble tatt med til legevakt med kutt i leppen. Gjerningsmannen forsvant fra stedet, melder politiet.

I løpet av natten var det 14 bortvisninger, de fleste fra Stavanger sentrum. I Huagesund ble en hotellgjest pågrepet på hotell Amanda etter truende oppførsel i resepsjonen.

Klokken 04.35 ble det oppdaget innbrudd i en bruktbilhandel på Klepp. Ingen biler ble stjålet, men noe smågods, opplyser operasjonsleder. Politiet har sikret spor på stedet. Det ble også gjort søk etter tyven, uten hell.

Like før klokken 06.00 kom det melding om brann i en hjulater på Jelsa. Ifølge politiet var det ingen personer på stedet.