Ungdommer anmeldt for bruk av hasj

Politiet har fått flere henvendelser natt til lørdag. Blant annet er fire gutter i alderen 15-16 år anmeldt for bruk av hasj i Stavanger.

Klokken 03.14, natt til lørdag, melder politiet på twitter at fire gutter i alderen 15-16 år blir anmeldt for bruk av hasj. En av dem vil videre bli anmeldt for å ha ført båt i ruspåvirket tilstand og for kroppskrenking i forbindelse med slagsmål i sentrum. Foreldrene ble varslet og hentet guttene på politistasjonen.

Klokken 03.17 melder politiet at en person er pågrepet for å ha slått ned en annen i sentrum. Den mistenkte er en mann i 30-årene, og har blitt innsatt i arrest. Fornærmede skal ha fåt skader i ansiktet, og ble kjørt til legevakten for behandling. Politiet oppretter sak.

Like før halv ett på natten melder politiet at et brannslokkingsapparat er tømt i Posthusgarasjen i Stavanger sentrum, og at flere biler er tilgriset med pulver. Politiet har ingen er mistenkte i saken, og ber om tips i saken på 02800.

Rundt midnatt hadde politiet hastighetskontroll på E39 ved Bogafjell i 80-sone.Det ble gitt ut 16 forenklede forelegg, og høyeste hastighet ble målt til 106km/t.

I 04-tiden rykket nødetatene ut til Undheim etter melding om brann i en gårdsbygning. Cirka en time senere melder politiet at bygningen er tilnærmet nedbrent. Det er ikke indikasjoner på at det har vært dyr i bygningen. Eier er ikke varslet.