Ung kvinne utsatt for blotter – løp fra person med buksene på knærne

Slik var natten for politiet i distriktet.

Hå: Meldinger om at fyrverkeri sendes opp på Varhaug og Vigrestad. Meldinger på det samme i går også. Ifølge vitner skal det være en gjeng ungdom som gjør dette. Politiet minner om at det ikke er lov å sende opp fyrverkeri utenom på nyttårsaften. Er til stor sjenanse for folk.

Stavanger: Mann (30) bortvist fra sentrum etter å ha egget til bråk inne på et utested.

Stavanger: Mann i 20-årene bortvises fra sentrum og anmeldes for forulemping av offentlig tjenestemann etter at han kastet en gjenstand på politibilen og oppførte seg aggressivt og hissig.

Les også: Mann kastet blomsterpotter og flasker mot forbipasserende fra fjerde etasje

Stavanger: Mann og kvinne i 20-30-årene evnet ikke å oppføre seg inne på et utested. De ble kjørt ut av sentrum og pålagt å holde seg borte derfra resten av natten.

Stavanger: En ung kvinne ble utsatt for en blotter på Storhaug i natt klokken 02.10. Kvinnen løp fra vedkommende som stod med buksene nedpå knærne. Politiet oppretter sak. Ingen mistenkte foreløpig.

Strand: Ung mann (17) anmeldes for kjøring i beruset tilstand. Han hadde heller ikke gyldig førerkort for mopeden han kjørte på Tau. Eier av mopeden blir også anmeldt for å ha overlatt kjøretøyet til 17-åringen. Sistnevnte fikk sitt førerkort beslaglagt.

Stavanger: Mann i 20-årene satt i arrest. En patrulje kom over ham i sentrum. Kunne ikke overlates til seg selv grunnet beruselse.

Sauda: Mann (18) bortvist fra sentrum til i morgen klokken 08, grunnet ordensforstyrrelse.

Time: Mann i 20-årene anmeldes for kjøring i ruset tilstand. Han var også i besittelse av noe narkotika. Førerkortet er beslaglagt. Hendelsen skjedde på Bryne.