Travel natt for politiet. Illustrasjonsfoto: NTB scanpix

Travel natt for politiet

Innbrudd, biltyveri, sinte og bråkete menn var noe av det politiet i distriktet måtte ta seg av natt til mandag.

Litt over klokken 04.00 fikk politiet melding om en hissig mann i Djupadalskroken, Hafrsfjord. En mann (54) hadde forsøkt å slå og true i området. Politiet rykket og ut fikk kontroll, melder operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt.

Stjal rød Toyota

Klokken 03.21 kom det melding om at uvedkommende hadde vært inne i et hus i Skudebergvegen på Kverneland. En rød Toyota Yaris ble stjålet fra adressen. Bilen har registreringsnummer RK 17781. Poltiet søkte i området uten resultat.

I Daleveien i Sandnes, klokken 02.58, prøvde en mann (45) og kvinne (34) å bryte opp en bildør. Begge ble pågrepet av politiet.

Bråk i hagen

I Stavanger måtte politiet ta seg av en mann (21) som bråket i en hage i Øvre Strandgate. 21-åringen ble pågrepet av politiet.

I samme tidsrom, i Nedre Strandgate, våknet en melder om at frontruten på bilen ble knust.

Klokken 03.26 kom det melding om en person som forsøkte å åpne en låst garasjedør i Gamle Presteveien i Stavanger. Personen løp fra stedet.

En kvinne (32) på moped ble stoppet og anmeldt for besittelse av narkotika på Kampen klokken 02.21.

Laserkontroll

Mellom 00.11 og 01.47 hadde politiet laserkontroll på E 39 på Helleland. Fem bilførere fikk forenklet forelegg. Høyeste hastighet ble målt til 91 kilometer i timen i 60-sonen.