Torget i Stavanger sentrum. Foto: Lasse Hansen

Tenåringer sloss med hverandre inne på en kiosk

Slik var natten for politiet i distriktet.

Loggen er hentet fra Sør-Vest politidistrikts Twitter-konto

00.19 i Stavanger: Tre menn i slutten av tenårene bortvist fra Stavanger sentrum etter å ha sloss med hverandre inne på en kiosk. Det ble skader på noe av inventaret i kiosken under hendelsen. Kiosken anmelder dette i etterkant. Politiet anmelder alle tre for ordensforstyrrelse.

00.58 i Stavanger: Mann i 30-årene bortvist fra Stavanger sentrum etter å ha oppført seg nedlatende mot vekterne på et utested. Han fulgte opp med å kalle politimannen diverse skjellsord. Vil bli anmeldt for dette.

01.26 i Stavanger: Beruset mann i 20-årene observert gående inne i Ryfylketunnelen. Dette medførte at all trafikk ble stanset i en kortere periode. Dette er straffbart og svært risikabelt! Han vil bli anmeldt.

03.23 i Stavanger: Mannlig MC-fører i slutten av tenårene målt til 105 km/t i 50-sonen. Hadde også en passasjer på MC-en. Fører har fått beslaglagt førerkortet og blir anmeldt.

04.25 i Stavanger: Melding om slosskamp inne på et spisested. Mann i 30-årene forsøkt bortvist, men nektet å dra fra stedet. Blir anmeldt for å ikke etterkomme pålegg og må overnatte i arresten.

04.32 i Stavanger: Kvinne i 40-årene fremstilt for blodprøvetaking etter mistanke om promillekjøring. Hun blir anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt. Opplysninger tilsier at hun nesten kolliderte med en taxi ved Rumag. Politiet ønsker å komme i kontakt med taxisjåføren. Ring 02800.

06.36 i Stavanger: Patrulje kjørte bak en bil som vinglet veldig i veibanen. Fører stanset og kontrollert. Han var tydelig beruset. Fører, en mann i 20-årene, blir anmeldt for kjøring i påvirket tilstand og for pirattaxivirksomhet, da han hadde med seg en passasjer i bilen.