Taxisjåfør slått og sparket av passasjer i Stavanger

Også flere andre kranglefanter i Stavanger måtte politiet hanskes med natt til søndag.

Politiet fikk i natt melding om en drosjesjåfør som var blitt slått og sparket av en passasjer. Hendelsen skjedde i Tanke Svilands gate i Stavanger. 

Passasjeren, en mann på 22 år, ble pågrepet og satt i arrest, tvitrer Sør-Vest politidistrikt. 

Twitter melder politiet også om en rekke andre hendelser natt til søndag som innebar krangling og fyll i Stavanger og Sandnes:

00:01, Stavanger: Melding om knust glass og utført skadeverk på skilter i og ved buss skur utfor DNB arena. Ingen mistenkte foreløpig.

00:11, Stavanger: Mann (24) satt i arrest etter å ha fått en mulighet til å forlate sentrum. Denne muligheten valgte han å ikke benytte seg av. Han var meget beruset og forsøkte å klatre over gjerdet til et utested gjentatte ganger.

00:26, Stavanger: Mann i 20 årene bortvist fra sentrum. Han var svært aggressiv og full.

02:00, Stavanger: To menn (18 og 40) bortvist etter å ha vært i klammeri med hverandre.

02:00, Sandnes: Mann (35) bortvist fra sentrum etter å ha sovnet og laget problemer for ansatte på 7-11.

02:15, Stavanger: En mann i 50-årene ble pågrepet etter at han angivelig hadde utøvd vold mot en kvinne tidligere på kvelden. Kvinnen i 30-årene hadde ansiktsskader og hodeskader. Tilsynelatende ikke alvorlig skadet.

02:40, Stavanger: En mann (21) bortvist fra sentrum etter å ha oppført seg aggressivt.

03:20, Stavanger: Mann (37) angrep dørvakt (23) på utested. Mannen blir anmeldt.

04:00, Sandnes: Melding om trafikkulykke på E39 ved den gamle brannstasjonen. Store skader i fronten på bilen. Fører, en mann i 20 års alderen, viste seg å være påvirket av alkohol. Fører fremstod som uskadet. Førerkortet beslaglagt.

I fire-tiden melder politiet dessuten om en mann (26) som ble bortvist fra sentrum etter plagsom oppførsel mot sine medborgere. Meget beruset.