Promillekjøring, hærverk og branntilløp var blant hendelsene natt til lørdag. Foto: RA/Arkiv

Slik var politinatten

Hendelser i Stavanger- og Sandnes-distriktet natt til lørdag: En mann ble tatt for å kjøre pirattaxi, ungdommer knuste busskur på Hundvåg og et branntilløp på et næringsbygg i Sandnes

Operasjonsleder Frank Roland i Sør-Vest politidistrikt melder om at det også i helgen har vært episoder med bortvisninger fra sentrum, men det har ikke vært spesielt travelt denne natten.

Her er registrerte episoder:

Klokken 00.16 ble det meldt om at ungdommer knuste busskur på Hundvåg. Politiet fikk etter hvert tak i to gutter som er mistenkt for skadeverket, meldes det.

Klokken 00.17 ble det registrert ulming og røyk i et næringsbygg i Storgata i Sandnes, og det ble slukket før det ble nevneverdige skader. Trolig selvantenning, ifølge politiet.

Klokken 01.49: Mann anmeldt for besittelse av mindre mengde narkotika på utested på Bryne.

Kl. 02.36: Mann anmeldt for pirattaxikjøring i Sandnes. Førerkortet beslaglagt og sak opprettet.

Klokken 03.45: Vindu brutt opp hos bedrift i Jernbanevegen på Nærbø. Muligens stjålet noe datautstyr. Ingen pågrepet ennå, meldte operasjonsleder på Twitter natt til lørdag.

Klokken 04.05: Mann stanset i bil i Nærbø sentrum. Beruset, ifølge politiet. Det ble tatt blodprøve, og førerkortet ble beslaglagt.

Klokken 04.09: Mann kontrollert i Nærbø sentrum. I besittelse av litt narkotika. Anmeldt.

Dessuten angrep en mann en taxisjåfør etter et krasj på Stangeland i morgentimene. Les mer om det her.