– Slåssing og ufin oppførsel i beruset tilstand

Det har vært bråk på byen natt til søndag.

Det har vært relativt mye bråk på byen natt til søndag.

Klokken 03.00 ble en mann i midten av 20-årene bortvist fra Stavanger sentrum på grunn av ufin oppførsel i beruset tilstand. Mannen etterkom ikke pålegget og det endte med at han ble satt i arresten.

Klokken 00.45 ble en mann i begynnelsen av 20-årene bortvist fra Bryne sentrum da  han var vanskelig og ikke klarte å oppføre seg i beruset tilstand.  Heller ikke denne mannen etterkom pålegget og dermed endte også han i arresten.

Klokken 02.10 søndag fikk politiet melding om at en person var slått ned på Hommersåk. 

– Politiet foretok avhør av fornærmede, mann i begynnelsen av 40-årene. Det framstod som uprovosert vold. Mistenkte, mann i 20 årene, hadde forlatt stedet. Fornærmede trengte ikke legetilsyn, meldte politiet.    

Klokken 03.40 fikk politiet melding om slagsmål i Stavanger sentrum.

– Politiet var raskt på stedet. En mann, i midten av 30-årene, som var involvert i hendelsen ble anmeldt for å ikke etterkomme pålegg om å fjerne seg fra stedet. En annen mann i 30 årene ble bortvist fra stedet, meldte politiet.

Klokken 03.00 ble en mann i slutten 30- årene anmeldt for ordensforstyrrelse etter at han i beruset tilstand oppførte seg ufint mot en dørvakt på et utested i Sandnes. Mannen ble ifølge politiet bortvist fra sentrum.

Litt over midnatt kom en politipatrulje kom over en mann i Sandnes, i slutten av 50 årene, som var blitt slått i hodet. 

– Fornærmede ble hentet av ambulanse og kjørt til SUS for sjekk. Mistenkte er en mann i slutten av 20 årene.  Vedkommende er pågrepet og satt i arrest, meldte politiet