Illustrasjonsfoto: Heiko Junge, NTB scanpix

Slagsmål og trafikkuhell

Politiloggen viser at det smalt flere steder natt til søndag.

20.00 meldte politiet at de var på Hinna der det var russearrangement. Arrangøren av arrangementet hadde ikke de formelle kravene i orden, dermed kom politiet til stedet med flere patruljer for å avslutte arrangementet. 21.01 meldte de at lokalet var tømt.

00.10 smalt det på Bryne. En dørvakt på et utested ble skallet ned av en gjest. Dørvakten, en mann i slutten av tenårene, hadde skader i ansiktet og ble kjørt til legevakten for en sjekk. Gjesten som skallet, en mann i slutten av 20-årene, ble pågrepet og tatt med i arresten.

Ti minutter senere kom det melding om slagsmål på toget i Sandnes. Det var to russegutter som slåss. Den ene hadde slått den andre i ansiktet og med det slått ut en tann. Tenåringen som slo ble tatt med i arresten.

00.40 kom det melding om enda mer bråk. Denne gangen var det slagsmål i Stavanger sentrum. Politiet melder at de var raskt på stedet og fikk kontakt med begge parter. Begge var menn i tenårene. Den ene hadde slått den andre i nesen. Tenåringen som slo ble tatt med i arresten, tenåringen som ble slått fikk en tur til legevakten med det politiet beskriver som en angivelig brukket nese.

Klokken 01.00 befinner vi oss fortsatt i Stavanger. Da kontrollerte politiet to menn i begynnelsen av 20-årene. De fremstod som ruset, og politiet fant mindre mengder narkotika i løpet av kontrollen. Mennene ble avhørt på stedet, erkjente forholdet og ble dermed bortvist fra sentrum.

03.10 stoppet politiet i Stavanger et kjøretøy. Føreren, en mann i 20-årene, hadde ikke gyldig førerkort, dermed blir han anmeldt.

03.35 kom det melding om trafikkuhell i Randabergveien. Det var en taxi som hadde fått skrens og sklidd utenfor en murkant og dermed havnet i en hage. Politiet melder at det var veldig glatt på stedet. Taxisjåføren og en passasjer ble tatt med til legevakten for sjekk. Politiet sjekket også promille på sjåføren, han var edru. Taxien har blitt hentet av bergningsbil.

I tillegg til loggen ovenfor er det mange som har fått oppmerksomhet fra politiet i forbindelse med ufin oppførsel i beruset tilstand. I politidistriktet har 20 personer blitt bortvist fra forskjellige byer og sentrumsnære områder. Kjønnsfordelingen på disse 20 er noe ujevn, kvinnene har bare en representant, mens mennene stiller med 19.

LES OGSÅ: Mye krangling og ufin oppførsel