Skal ha voldtatt jente (13)

Mann fra Jæren skal ha utsatt jente og kvinne for overgrep.

Nå har statsadvokat Nina Grande utvidet tiltalen mot 20-åringen.

Blant annet har hun utvidet tiltalen når det gjelder nye forhold og gjerningsperioden når det gjelder det ene tiltalepunktet.

Tiltalen lyder på voldtekt av en jente som var 13 år gammel da overgrepet skal ha funnet sted.  Hendelsen anses som voldtekt på grunn av fornærmedes alder.

Han skal også ha utsatt den samme jenta for overgrep i perioden fra januar 2018 til november i fjor. For dette er han tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år.

LES OGSÅ: Mishandlet samboeren med tannbørste

Skal ha utnyttet kvinne

I tillegg er han tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med fornærmede til tross for at han hadde besøksforbud som forbød ham å ha noen form for kontakt med henne.

I en periode rundt årsskiftet 2018/2019 skal han også ha utnyttet en psykisk utviklingshemmet kvinne ved å få henne til å utføre seksuelle handlinger på seg selv.

Tiltalen lyder også på at han skal ha hatt nakenbilder av jenter. Han skal også ha fått en jente til å sende et nakenbilde av seg i bytte mot sigaretter.

Det er satt av fire dager til saken som skal opp i Jæren tingrett den 2. juni i år. Det er tatt forbehold om å legge ned påstand om inndragning av tre mobiltelefoner og en iPad.

Eventuelle krav om erstatning vil bli satt fram av de fornærmedes bistandsadvokat.

LES OGSÅ: Banket konas elsker med bordbein

LES OGSÅ: Kvinne avlyste date - ble forbannet da han så henne sammen med annen mann