Annonse
Politiet på stedet der kvinnen ble funnet død. Foto: Per Thime

– Så mann på soverommet med røntgensyn

39-åringen skal med røntgensynet sitt ha sett en mann inne på badet og soverommet. Dermed skal han ha nektet samboeren å bruke disse rommene i tre døgn.

Annonse
Roganytt

Saken der en 39 år gammel mann er tiltalt for å ha mishandlet samboeren til døde fortsatte i går.

Dagen startet med at familien til 39-åringen forklarte seg.

Så var det en venninne av fornærmede som tok plass i vitneboksen.

Også hun har vært en del av narkotikamiljøet på Jæren – og er et sentralt vitne for aktoratet i saken.

LES OGSÅ: Vant 37 millioner kroner – nå er han konkurs

Redd og engstelig

– Forholdet var ikke noe bra, hun var redd og engstelig, redd for at han skulle slå. Han drev også med psykisk terror mot henne.

Vitnet fortsatte med å fortelle om en episode der hun kom på besøk til fornærmede.

Ifølge vitnet hadde fornærmede vært utestengt av soverommet og badet i tre døgn. Fornærmede skal da ha sagt at 39-åringen skal ha sparket henne i ribbeina.

Det er på det rene i saken at på dette tidspunktet hadde fornærmede allerede et ribbeinsbrudd og at dette er påført av en annen mann.

LES OGSÅ: – Jeg drepte ikke samboeren min

Fornødne i isbokser

– Fornærmede måtte gjøre sitt fornødne i isbokser. 39-åringen snakket om at det var en mann på soverommet som han kunne se med røntgensyn. Han hadde sperret døren for at denne mannen ikke skulle komme ut. Han gikk rundt med kniver og var veldig sint, gikk med to kniver i hendene og skulle ta en mann som ikke var der. Jeg ble redd da, forklarte vitnet.

Ifølge vitnet framsto 39-åringen som psykotisk.

Vitnet forklarte også at fornærmede hadde sagt at  39-åringen hadde slått henne i ansiktet og at hun hadde blitt klort av ham.

LES OGSÅ: – Drepte hunden sin fordi den snakket med politiet

– Var hans hore

– Han beskyldte henne for ting, at hun var med andre menn, at hun var en hore. At hun var en jævla hore, men at hun var hans hore. Jeg eier deg. Det sa han da jeg var der, forklarte vitnet.

Fornærmede ble funnet død i oktober 2015. Hun og 39-åringen ble kjærester i august samme år.

Odd Rune Torstrup og Anne Kroken, 39-åringens forsvarere, mener at flere andre navngitte personer kan ha stått bak drapet. Vitnet bekreftet at fornærmede hadde fått en mann på døren før fornærmede ble kjæreste med 39-åringen.

– Det har vært mange folk på døren som har truet for å få igjen ting. Blant annet en som var der og som sa at han skulle ta henne da han kom ut igjen. Han hadde da permisjon fra fengselet, sa vitnet.

LES OGSÅ: – Voldtatt av 17-åring

 

Annonse