Politiet melder om en relativt rolig natt. Foto: RA/arkiv

Politinatten: Ble sparket i hodet

Noe fyll, tyveri, vold og narkotika, men stort sett en rolig natt i Sør-Rogaland, melder politiet. På Bogafjell var det en stygg voldsepisode.

Natt til søndag ble det bortvist ni personer fra sentrum i Stavanger, og én person i Egersund, utenom dette melder politiet om en rolig natt der de har fått tid til å forebygge vold og bråk i sentrum av byene. 

Hendelser fra politiloggen: 

Kl.0213: Mann anmeldt for besittelse av hasj i Stavanger sentrum.

Kl.0205: Uvedkommende har i løpet kvelden vært inne i et hus i Nymansveien på Storhaug. Stjålet en PC + drikkevarer. Åstedet undersøkt.

Kl.0135: Mann bortvist fra Stavanger sentrum grunnet adferd og beruselse. Etterkom ikke pålegget og havnet i arresten.

Kl.0117: Nabofest på Bogafjell utartet seg til slagsmål. Kvinne sparket i hodet. En mann pågrepet. Kvinnen sjekket på Legevakten.

Kl.0105: Mannlig beruset bilfører stanset i promillekontroll på RV 13 på Jørpeland. Fratatt førerkort og bilnøkler. Anmeldt.

Kl.2356: Mannlig bilfører stanset i Løkkeveien. Stjålne kjennemerker på bilen og manglende førerkort = anmeldelse.

Klokken 06.37 fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt ut av Nesbuveien ved Joa Jordbær. Bilføreren, en 42 år gammel mann, var ute av bilen da politiet kom fram. Han ble kjørt til Stavanger universitetssjukehus, opplyser operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt.

Det opplyses også at førerkortet til bilføreren er beslaglagt. Mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand, konstaterer operasjonslederen.