Politinatten: 14 personer bortvist i politidistriktet

Vold og blotting var blant noen av hendelsene Sør-Vest politidistrikt måtte håndtere natt til til søndag.

13 menn og en dame ble bortvist fra sentrum i Stavanger, Sandnes, Haugesund og Stord etter ufin og vanskelig oppførsel i beruset tilstand natt til søndag. Det melder Sør-Vest politidistrikt på Twitter. 

En av personene som ble bortvist var en mann i 40-årene i Sandnes. I 03.30-tiden slo han til en tilfeldig person og oppførte seg ufint i beruset tilstand. I tillegg til å bli bortvist fra sentrum, blir han også anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted. 

Også andre voldsepisoder måtte politiet hanskes med i natt. Klokken 02.30 meldte politiet at en mann i 50-årene i Stavanger er satt i arrest og blir anmeldt for voldt mot politiet etter å ha slått en politibetjent i hodet. Politibetjenten hadde ikke behov for legetilsyn. 

Klokken 01.15 ble en mann i 20-årene slått ned i Stavanger sentrum. Fornærmede hadde kuttskader og hadde fått slått ut flere tenner. 

Vedkommende ble tatt med av ambulanse. Politiet skriver at hendelsesforløpet er uklart, men at de foretok flere vitneavhør på stedet. Ingen er foreløpig pågrepet og sak opprettes. 

Klokken 02.13 blottet en mann i slutten av 20-årene seg i Stavanger. Han ble avhørt og vil bli anmeldt for blotting i sentrum.