Politiloggen: Nødraketter, bråk på byen og råkjøring

Nødraketter, bråk på byen og råkjøring er noen av ingrediensene når vi oppsummerer politiets start på helgen.

Like før midnatt rykket politiet og redningssentralen ut til Hillevågsbukten etter å ha sett flere nødraketter i området. Etter et søk på en time og et kvarter uten noen funn konkluderte Hovedredningssentralen med at rakettene var skutt opp over land.

– Søket er avsluttet. Det er ikke funnet eller kommet inn ytterligere opplysninger som tilsier at noen er i nød, melder politiet.

I løpet av natten har det også vært mer klassisk helgeaktivitet.

I Stavanger måtte en mann i 30-årene overnatte i arresten fordi han var så beruset at han ikke kunne ta vare på seg selv. En mann i 20-årene var en plage for dørvakter i lenger tid, mannen ble bortvist fra sentrum. En ung mann ble funnet sovende i et busskur. Den unge mannen var godt beruset og prøvde å lyve på seg sin eldre brors identitet. Han ble hentet av moren sin.

I Sandnes ble to menn i 20- og 30-årene bortvist fra sentrum etter å ha slåss inne på et utested. Det samme skjedde med to menn i 30-årene som laget bråk på et utested.

I Sandnes ble også en mann i 20-årene fotgjenger etter å ha fått førerkortet beslalagt. Mannen ble målt til 118 kilometer i timen i 90-sonen. Førerkortet røk fordi antall prikker ble overskredet. I tillegg ble en 16-åring stanset kjørende på lett mc uten gyldig førerkort I Sandnes. 16-åringen blir anmeldt.