Bryggene ved Nidelva i Trondheim. Politiet har lett langs elva etter den savnede 20-åringen og har utvidet søkeområdet fra området rundt Stavne bru og nedover elva. Foto: Gorm Kallestad/NTB scanpix

Politiet ønsker videohjelp om savnet BI-student

Politiet i Trondheim ønsker kontakt med to personer på en overvåkingsvideo, hvor også den savnede BI-studenten Rakavan Jeevaharan (21) kan være fanget på film.

Videoopptaket er gjort i Kongens gate i Trondheim omkring klokken 1 natt til 15. august.

– Vi er ikke 100 prosent sikre på at det er den savnede vi ser på videoen, men vi er interessert i å komme i kontakt med dem som går foran ham, sier politiførstebetjent Arve Vagnild, som er etterforskningsleder for forsvinningssaken, til Adresseavisen.

Han ber også andre personer som vet de var i Kongens gate i Trondheim sentrum rundt det aktuelle tidspunktet, ta kontakt med politiet.

Det er tre personer på videoen. Den første personen ser ut til å være en kvinne, som etterfølges av en mann på den andre siden av gaten. Bak denne personen dukker det som skal være savnede Jeevaharan opp.

Studenten fra Stavanger forlot natt til 15. august en fadderfest på utestedet The Mint i Trondheim og sendte en melding til søsteren sin om at han var på vei hjem. Da familien ikke hørte fra ham etter det, meldte de ham savnet.

LES OGSÅ: Stavanger-student savnet etter fadderfest