Illustrasjonsfoto.

Politiet har kontroll på Sveio etter stor bevæpnet utrykning

Store politiressurser har rykket ut.

Torsdag like før klokken 10.30, fikk politiet melding om det som fremsto som en alvorlig hendelse på en adresse i Gullvegen i Sveio. Politiet har rykket ut til stedet med store ressurser.

– Vi har kontroll på to personer, men situasjonen er fortsatt uavklart. Det er viktig å understreke at utenforstående ikke er i fare som følge av hendelsen, men at de oppfordres til å holde seg unna området inntil videre, sier Jøran Solheim, operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding.

I tillegg til de to nevnte personene skal tre andre personer befinne seg innenfor området politiet nå er på.

– Vi jobber nå med å få kontroll på disse personene, samt et bedre situasjonsbilde. Politiet ber om forståelse for at vi ikke kan si mer om hendelsen nå, understreker Solheim.

Omkring klokken 14.00 ble det meldt at politet har nå kontroll på stedet, og har søkt i området etter personer.

– Det ble satt på store ressurser på oppdraget, da det ble oppfattet som at det var av svært alvorlig karakter. Etter å ha vært på stedet er politiet i ferd med å avslutte ytterligere tiltak, meldte politiet.

Ifølge politiet ønsker de ikke å gå i detalj i forhold til meldingens innhold, utover at melding tydet på at det var fare for liv/helse, og at oppdraget ble ressurssatt etter dette.

– Melder er ivaretatt av politi/helse og det er opprettet sak på forholdet, meldte politiet.