Politiet har få spor etter fotobrekket

Ber fortsatt folk som kan ha informasjon om saken om å kontakte politiet.

Politiet står fortsatt uten mistenkte etter innbruddet hos Stavanger foto.

Etterforskerne står også uten nevneverdige spor, verken fra bilen som ble brukt som rambukk, inne i butikken eller fra kameraovervåking i butikken og ellers rundt i Stavanger sentrum.

– Etterforskningen pågår fremdeles, men vi er ikke kommer særlig nærmere gjerningsmennene, sier politioverbetjent og seksjonsleder Trond Atle Bjelland til RA.

– Raskt inn og raskt ut

– Innbruddet framstår som at det er snakk om folk som kan ha gjort slikt tidligere. Tyvene var raskt inne og raskt ute igjen av butikken. Vi har ingen spor til nå. Men teknisk jobber fremdeles med saken, sier Bjelland.

Stavanger foto hadde også innbrudd i 2016. Også da ble en bil brukt til å bryte seg inn gjennom metallgitteret til butikkfasaden. Bjelland forteller at politiet har sett på saken fra 2016 i forbindelse med det nye innbruddet som skjedde forrige fredag.

– Vi har vært inne og sett på begge saker. Ikke i sammenheng, men vi sammenligner, sier politioverbetjenten.

LES OGSÅ: Stavanger foto vurderer pullerter foran fasade

Ber om flere tips

– Vi vet ikke hvem gjerningsmennene er. Det kan både være lokale folk, eller andre fra andre deler av Norge eller Europa. Vi har hatt kontakt med andre politidistrikt, samt Kripos, for å høre om det er noen som har opplevd lignende andre steder, svarer Bjelland.

Så langt vet politiet at et vitne så to menn med hvite munnbind løpe fra butikken og ned trappene ved Rosenkildehuset. Det er uvisst hvor tyvene har tatt veien etter dette, og om de har brukt en fluktbil, mener politiet. Bilen som ble brukt som rambukk, en Volkswagen Touran, ble stjålet i Christian Bjellands gate. Bilen ble forlatt på tomgang utenfor butikken.

– Politiet ønsker at folk som kan ha informasjon og som kan ha sett noe om å kontakte politiet, sier Bjelland.

LES OGSÅ: – Stein inn i bolig i forbindelse med sprenging