Politiet får flere tips om ungdommer som planlegger en stor slåsskamp

Tirsdag kveld har politiet fått flere anonyme tips om en mulig slåsskamp mellom et titalls ungdommer. – Vi tar dette alvorlig, sier operasjonsleder i politiet.

Uniformert og sivil politi patruljere på Randaberg etter at politiet tirsdag fikk flere tips om en mulig slåsskamp mellom et titalls tenåringer på Randaberg.

– Vi vet ikke hvor denne slåsskampen skal skje, eller når den skal skje. Det virker som at det er en «snakkis» på Randaberg. Tipserne, som er anonyme, er både voksne og kanskje ungdommer, sier Olaug Bjørnen, operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, til RA.

Både sivilt og uniformert politi patruljerer gatene på Randaberg.

Politiet har allerede bortvist ungdommer fra sentrum, men det er uvisst om disse ungdommene har noe med den planlagte slåsskampen å gjøre.

– Når vi ser en gjeng ungdommer som går sammen i sentrum, så er det aktuelt å bortvise dem. Vi har allerede bortvist noen. Disse trenger ikke ha noe med saken å gjøre, men vi ønsker ikke at gjenger skal gå i sentrumsgatene, forklarer Bjørnsen og legger til:

–  Vi ønsker å forhindre at denne slåsskampen skjer. Politiet tar tipsene alvorlig, så lenge det er flere tips det er snakk om, sier Bjørnsen.