Annonse

Politiet: 121 loggførte hendelser på seks timer

De aller fleste oppdragene har vært ordensforstyrrelser og bortvisninger, og personene involvert har som regel vært alkoholpåvirket.

Annonse
Roganytt

Sør-Vest politidistrikt skriver på Twitter at operasjonssentralen har loggført 121 hendelser fra lørdag kveld klokken 23.00 til søndag morgen klokken 05.00.

– De aller fleste oppdragene har vært ordensforstyrrelser og bortvisninger, og personene involvert har som regel vært alkoholpåvirket, twitrer politiet.

Blant hendelsene politiet har twitret om natt til søndag er det flere voldsepisoder.

Like før midnatt fikk politiet flere meldinger om slosskamp i Kirkegata i Stavanger. 

– Ingen skal være skadd. Beslaglagt en kniv fra en av de involverte, meldte politiet da patruljen var på plass på stedet. 

Slo politibil

En drøy time senere skal en mann (22) ha slått i en politibil som sto langs Skagenkaien i Stavanger. Mannen stakk deretter av, men ble innhentet av patruljen og satt i arrest. 

– Mannen vil bli bøtelagt for ordensforstyrrelse på offentlig sted, jamfør §181 i straffeloven, skriver politiet.

Også i Westernbyen i Kongeparken ble det meldt om slossing og krangling, hvor seks personer skal ha vært involvert. 

Like før 02.30 ble en kvinne kjørt til legevakten av politiet etter at hun skal ha blitt slått av en mann på en nattklubb i Sandnes. 

– Mannen er ikke identifisert eller pågrepet per nå, twitret politiet i natt.

Anmeldt for kroppskrenkelse

Klokken 03.15 ble en mann (33) innbrakt fra et utested i Sandnes til arrest. 

–Bakgrunnen for innbringelsen var at han nektet å etterkomme pålegg. Han oppga heller ikke personalia og han blir i tillegg anmeldt for kroppskrenkelse mot en vakt på stedet, opplyser politiet. 

I tillegg ble en 18-åring anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegg fra politiet om å forlate sentrum, og en kvinne (25) ble kjørt i arrest etter en ordensforstyrrelse utenfor et utested i Sandnes.

Annonse