Annonse
Foto: NTB Scanpix

Piratkjøring, biltyveri og slagsmål

Slik var natt til lørdag for politiet.

Annonse
Roganytt

Sør-Vest politidistrikt melder om en rekke hendelser natt til lørdag.

Tidlig lørdag morgen skriver de på Twitter at de har stanset et kjøretøy, hvor føreren, en mann i 40-årene, anmeldes for pirattaxi. En annen mann (18) ble anmeldt for ruskjøring og fikk førerkortet beslaglagt etter en trafikkulykke i krysset mellom Tanangerveien og Ausebakkveien. Det var kun den anmeldte mannen som var involvert i ulykken, og politiet opplyser at mannen slapp unna med tilsynelatende lettere skader.

Slagsmål og biltyveri

På Storhaug ble en mann (26) og kvinne (42) pågrepet etter å ha vært involvert i et slagsmål. Den fornærmede mannen (37) ble sendt til legevakt. Mannens skadeomfang er foreløpig ukjent, melder politiet. 

På Hundvåg ble en mann (40) og en kvinne (35) pågrepet for biltyveri, skriver politiets operasjonsleder.

Offentlig drikking

I Stavanger sentrum ble en mann (18) anmeldt på grunn av drikking på offentlig sted, mens to menn i begynnelsen av 20-årene ble bortvist på grunn av ordensforstyrrelser. En tredje mann (24) ble også bortvist på samme grunnlag. 

Klokken 02.47 ble det meldt om et tyveri på Lura. Tyveriet skjedde fra et bolighus, og tyven la på sprang da han ble oppdaget av beboerne. Politi har vært på stedet og opprettet sak.

Annonse