Overleverte amfetamin på parkeringsplass

Da en 32 år gammel kvinne mottok 550 gram amfetamin av en 53 år gammel mann sto politiet og så på.

Hendelsen fant sted på en parkeringspass på Mariero 1. februar i år. Omkring klokken 20.40 overleverte den 53 år gamle mannen 550 gram amfetamin til den 32 år gamle kvinnen.

Overleveringen ble observert av politiet som pågrep begge like etterpå.

Da politiet dro hjem til 53-åringen noen timer senere ble det funnet 1669 gram amfetamin i en garasje han disponerte.

53-åringen erkjente straffskyld da han møtte i retten.

Han forklarte at han hadde mottatt stoffet av en bekjent et par uker tidligere og at han oppbevarte stoffet hjemme hos seg. Han forklarte også at han overleverte stoffet til kvinnen etter å ha fått instruks om dette fra den bekjente.
Kvinnen forklarte i retten at hun ble spurt av vedkommende om å skaffe kjøpere til amfetaminet som viste seg å være av dårlig kvalitet.

Ifølge kvinnen var hun i kontakt med tre kjøpere som ville ha til sammen 400 gram.

LES OGSÅ: Skal ha hatt hasj i postkassen sin

I boligen

Kvinnen erkjente også å ha hatt 52 gram amfetamin i boligen sin den 13. februar i år.

Stavanger tingrett kom til at 53-åringen var skyldig i befatning med 2220 gram amfetamin.

Retten kom også til at 53-åringen hadde en underordnet rolle og at han framstår i noen grad som utnyttet av andre. Retten fant det også formildende at han hadde forklart deg om de faktiske forhold og erkjent straffskyld. Dermed kom retten til at han skulle dømmes til fengsel i to år og ni måneder.

Kvinnen forklarte i retten at hun trodde at hun skulle få overlevert 400 gram og ikke 550 gram amfetamin, noe retten fant troverdig.

Stavanger tingrett kom også til at kvinnen er motivert for å komme ut rusmiddelmisbruket, og at hun skulle gis en ny sjanse i form av en ny deldom.

Dermed ble straffen satt til fengsel i tre år og tre måneder der to år av straffen utsettes med en prøvetid på fire år på særvilkår om at hun gjennomfører et narkotikaprogram med domstolskontroll.

LES OGSÅ: Dro til bolig etter meldinger om stor trafikk til denne

LES OGSÅ: Laget cannabissmør og brukte dette i brownies