Mye ufin oppførsel i natt

Politiet har arrestert flere menn for slåssing og ufin oppførsel i natt.

Sør-Vest politidistrikt melder på Twitter at klokken 01 i natt ble en mann i midten av 30-årene bortvist fra Bryne sentrum. Grunnen skal ha vært ufin oppførsel i beruset tilstand. 

Syv minutter over ett ble en beruset mann i slutten av 20-årene bortvist fra Haugesund sentrum på grunn av ufin oppførsel, da en politipatrulje kom over han på nytt.

– Idet patruljen skulle innbringe mistenkte til arresten, sparket han til en politibetjent. Mannen skal ha vært lite samarbeidsvillig og skal ha kommet med trusler mot politiet, melder Sør-Vest politidistrikt. 

Mannen ble pågrepet, innsatt i arresten og anmeldt for forholdene. 

Klokken 02.30 ble en mann i begynnelsen av 60-årene bortvist fra Haugesund sentrum for ufin oppførsel på et utested. Klokken 03.30 melder Sør-Vest politidistrikt at to menn i begynnelsen av 40-og 50-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum. De skal ha slåss inne på et utested. 

Bråk i Sandnes

Klokken 02.15 skal politiet ha fått en melding om bråk utenfor et utested i Sandnes. Tre menn hadde vært involvert i et slagsmål. 

– To av disse mennene, i 30-40-årene, ble bortvist fra stedet. Den tredje mannen som var involvert i hendelsen, en mann i slutten av 20-årene, var lite samarbeidsvillig. Han ble pågrepet og innsatt i arresten etter å ha spyttet på politiet, og anmeldt for forholdene, melder politiet.