Illustrasjonsfoto: NTB scanpix

Mye krangling og ufin oppførsel

Ufin og kranglete oppførsel er en gjenganger i fredagens politilogg. Og tissetrengte menn.

Sør-Vest politidistrikt har hatt nok å henge fingrene i i natt. 23.45 tok de en mann i 30-årene i å urinere i Brynes sentrum. Mannen ble anmeldt og bortvist fra byen. 

I Stavanger forsøkte en mann i 20-årene å stoppe et slagsmål mellom to personer, det endte med at mannen fikk slag og spark i ansiktet. De to mistenkte stakk fra stedet, mannen som prøvde å stoppe slagsmålet deres ble kjørt til legevakten.

Et annet sted i Stavanger var det arrangement for mindreårige barn. Der ble en 17 år gammel gutt tatt med to kniver. Gutten blir anmeldt.

Klokken har passert midnatt, og vi har flyttet oss til Sandnes. 00.15 hadde politiet kontakt med en dame i midten av 20-årene. Damen beskrives som kranglevoren, beruset og ute av stand til å oppføre seg. Det gjorde at politiet bortviste henne fra sentrum, et pålegg hun ikke følte noe behov for å følge. Dermed fikk hun overnatte i arresten og våkner til en anmeldelse.

I Sandnes var det også russearrangement. Der fikk to gutter i tenårene med seg anmeldelse. Den ene for drikking på offentlig sted, den andre for urinering på offentlig sted.

01.20 stopper politiet et kjøretøy på Lura. Den 18 år gamle mannen som førte kjøretøyet hadde ikke gyldig førerkort. Etter et avhør ble han anmeldt.

Klokken 01.40 må politiet hanskes med en mann i tenårene som oppfører seg ufint og kranglete i Stavanger. Mannen bortvises fra sentrum, men etterkommet ikke pålegget. Dermed fikk også han overnatte i arresten og våkner til anmeldelse.

02.15 er det enda en tissetrengt mann som urinerer i Bryne sentrum. Mannen i slutten av 20-årene ble avhørt og erkjente forholdet. Også han blir anmeldt.

02.40 bortvises en mann i midten av 30-årene fra Sandnes sentrum på grunn av ufin oppførsel i beruset tilstand. Mannen ville verken etterkomme pålegget eller oppgi personalia. Dermed følger han samme mønster som en del andre i denne loggen.

I Stavanger skjer det samme, med unntak av å nekte å gi personalia. Denne gangen er det en mann i midten av 20-årene som spiller hovedrollen.

02.45 ser man et annet mønster danne seg. Eventuelt et behov for toaletter i Bryne sentrum. Politiet tar enda en mann i midten av 20-årene for å urinere i Bryne sentrum, også han erkjente forholdet etter avhør på stedet.

03.00 Sørger en mann i midten av 40-årene i Stavanger for at mønster nummer en holder seg. Ufin oppførsel i beruset tilstand gjorde at han ble bortvist fra sentrum, et pålegg han ikke etterkom. Dermed ble han belønnet med natt i arresten og anmeldelse.

Syv minutter senere ble en mann i midten av 20-årene anmeldt for bruk av narkotika i Stavanger. Etter et avhør ble mannen satt i arresten.

03.20 i Stavanger ble også en mann i begynnelsen av 20-årene anmeldt for bruk av narkotika. Denne gangen ble det tatt nødvendige prøver.

Samtidig i samme ble to menn, en i slutten av 20-årene og en i begynnelsen av 30-årene, kontrollert av politiet. Det ble funnet mindre mengder narkotika og begge erkjente å ha benyttet seg av stoffet.

03.30 stanser politiet et kjøretøy på Klepp. Kvinnen i tenårene som førte kjøretøyet hadde ikke gyldig førerkort, og blir dermed anmeldt.

Vi avslutter i Time. 03.30 fikk politiet melding om en gutt i tenårene som lå og sov ute. Etter å ha vekket tenåringen syntes politiet at han fremsto ruset på narkotika. Etter å ha tatt nødvendige prøver, ble gutten anmeldt for bruk av nettopp narkotika.