Annonse
Illustrasjonsfoto.

Maskerte personer skjøt med elpistol mot ansatte

Tre personer skadd etter skyting på Bryne-restaurant. Gjerningsmennene er fortsatt ikke tatt.

Annonse
Roganytt

Politiet har brukt store ressurser på å søke etter gjerningpersonene etter den brutale hendelsen på Møllehagen restaurant på Bryne.

Fredag formiddag er ingen pågrepet etter hendelsen.

Skjøt med elpistol

To personer iført finlandshetter eller lignende skal ifølge politiet ha skutt med elpistol mot ansatte på Møllehagen Restaurant på Bryne.

– De ansatte har blitt truet med elpistoler, som senere ble brukt på dem, og en av dem ble også slått i hodet. Skadeomfanget er foreløpig uklart, det er ambulanse på stedet. Det er heller ikke klart hva som var motivet, men de skal ha lett etter penger og sprit, sier operasjonsleder Brit Randulff i Sør-Vest politidistrikt til NTB.

De ansatte skal selv ha meldt fra til politiet rundt klokken 23.00 torsdag kveld.

Trenger tips

Det gjennomføres vitneavhør og søk på stedet.

– Hvis noen har opplysninger om hendelsen eller kjenner til noen, bes de kontakte politiet med en gang, sier operasjonslederen.

Masker og hansker

Klokken 00.35 var politiet fremdeles på legevakten med de skadde for å innhente flere opplysninger om gjerningspersonene og angrepet:

 

– Det vi vet er at i hvert fall en av dem er en mann. Begge var maskerte, hadde svarte klær, svarte treningssko og arbeidshansker. Vi har flere patruljer ute, det gjennomføres søk i området og vitneavhør, sier Randulff.

Annonse