Mann siktet for drapsforsøk erkjenner ikke straffskyld

– Vi kan ikke kommentere inngående hva han har forklart, men det vi kan si er at han knytter seg til åstedet.

Tirsdag formiddag rykket politiet ut etter melding på en hendelse på en adresse i Sandnes. 

Da politiet kom til stedet kom de i kontakt med en kvinne og en mann. Kvinnen framsto som skadet, men ikke livstruende, og ble sendt til sykehus. 

Mannen som var på stedet er siktet for drapsforsøk og ble avhørt tirsdag kveld. 

– Vi kan ikke kommentere inngående hva han har forklart, men det vi kan si er at han knytter seg til åstedet. Han har ikke erkjent straffeskyld. Politiet har nå fokus på å få et bedre bilde av hendelsesforløpet. De involvertes forklaring, samt avhør av vitner, vil kunne gi oss mer informasjon om hva som har skjedd, sier påtaleansvarlig Christine Kleppa i en pressemelding fra politiet. 

LES OGSÅ: Mann siktet for drapsforsøk

Siktede vil bli fremstilt for fengsling

Mannen og kvinnen er gift, men er ifølge politiet i en skilsmisseprosess, og de skal ikke ha bodd sammen den siste tiden. 

Den fornærmede kvinnen i 30-årene ligger fortsatt på sykehus onsdag formiddag, men i en tilstand som gjør at hun kan avhøres, ifølge politiet. 

– I tillegg jobber politiet videre med vitneforklaringer, samt de kriminaltekniske undersøkelsene som er gjennomført på stedet, sier Kleppa i pressemeldingen. 

Den siktede er en mann i 60-årene. Han vil bli fremstilt for fengsling, men det er foreløpig ikke avtalt tidspunkt for dette med tingretten, ifølge politiets pressemelding.