Illustrasjonsfoto: Lasse Hansen

– Mann overfalt og ranet i sentrum

Natt til Kristi himmelfartsdag bar preg av en del uro og ordensforstyrrelser i distriktet. I Stavanger ble en mann overfalt og ranet.

Rundt klokken 02.00 natt til torsdag fikk politiet melding om at en mann i 30-årene var overfalt og frastjålet flere eiendeler i sentrum. 

– Fornærmede var ikke skadet etter hendelsen. Han ble overfalt av to gjerningsmenn, som er blitt beskrevet. De fikk med seg fornærmedes klokke og mobil. Saken er anmeldt, sier operasjonsleder Jøran Solheim i Sør-Vest politidistrikt til RA.

Politiet var raskt på stedet og søkte etter de to mistenkte mennene uten resultat. Ingen er foreløpig pågrepet etter overfallet.

- En vanlig natt

Tidlig på natten ble en mann i 20-årene slått i hodet av en annen mann. Den mistenkte skal ha forsvunnet fra stedet. 

Litt senere ble en tenåring slått i ansiktet av en mann i 30-årene. Politiet avhørte fornærmede og opprettet sak mot mannen. 

Det har vært ordensforstyrrelser og beruselse i både Stavanger og Sandnes.

- Det har vært en forholdsvis rolig natt. En vanlig vakt med noen ordensforstyrrelser. Noe narkotika har vi også sett, sier Solheim.

Klokken 04.25 ble en russebuss stanset og kontrollert på Tjensvoll. Bussen var registrert for 21 personer, men det var 58 personer i bussen.

- Dette har vi ikke sett så mye av før. 58 personer i en og samme buss er voldsomt, sier Solheim.

Fører av bussen var en mann i 40-årene. Han fikk førerkortet beslaglagt, og er anmeldt.