Mange berusede menn og voldelige hendelser i natt

Politiet har rapportert om totalt 15 berusede, kranglende og voldelige menn fra hele regionen natt til lørdag.

Natt til lørdag har Rogalands mannfolk vært sterkt representert i politiloggen. 

Første melding kom en halvtime før midnatt fra Haugesund. 

Der skal en mann i 20-årene, har slått en kvinne i samme aldersgruppe. 

– Melding om ordensforstyrrelse på en privatadresse i sentrum.  Den mannlige part såpass beruset at han måtte innsettes i arrest. Vitner avhørt på stedet, sak opprettet, skriver operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt på Twitter. 

Kvinnen skal ikke alvorlig skadet.

LES OGSÅ: Rundt 20 ungdommer brukte fyrverkeri langs bakken

I Stavanger skal fire menn ha vært i uoverensstemmelse utenfor et spisested i sentrum rundt klokken 1. 

– To av de fremstod som svært kranglevorne og hissige og ble derfor bortvist fra sentrum. Begge i 30-40 års alderen, skriver operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt på Twitter. 

Tilbake i Haugesund i samme tidsrom skal en mann i 30-årene ha blitt bortvist fra sentrum. Han fremstod hissig og truende på et utested i sentrum, og var i tillegg godt beruset. 

I Stavanger klokken 2.23 ble en beruset mann i 20-årene bortvist fra sentrum etter å ha vært voldelig mot en dørvakt. Det meldes ikke om personskade.

Slåsskamp ved Posten

Like etter klokken 4, natt til lørdag, skal totalt seks menn (i 20- og 30-årene) ha vært involvert i en slåsskamp ved Posten i sentrum. Én person ble slått ned, og kjørt til legevakt av ambulansen.

– Ukjent skadeomfang, men ved bevissthet. Uklart hendelsesforløp og hvilken rolle de involverte har hatt. Samtlige bortvist fra sentrum. Politiet oppretter en undersøkelsessak, skriver operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt på Twitter.

Lenger sør ble en beruset mann i 40-årene innbragt i arrest og anmeldt for ordensforstyrrelse.  Mannen var aggressiv og slo etter vakt på et utested i Nærbø.

I Eigersund klokken 03.28, ble en mann i 40-årene innbragt i arrest og anmeldt for forulemping.

– Mannen hadde utagert på en adresse i sentrum. Da politiet kom til stedet dyttet han en betjent og framsatte verbale trusler, skriver operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt på Twitter.

Slått ned av ukjent person

I Haugesund skal en mann på 19 år ha kontaktet politiet og hevde han var blitt slått av en ukjent person. Mannen ble fraktet til Haugesund sykehus med klager på smerter i nakke og hode. Politiet har foretatt nødvendige undersøkelser og oppretter sak.