Los Tacos-skytingen: Vil ha tips om telefon

Mannen som er siktet for drapsforsøk på en mann på Los Tacos i Stavanger i forrige uke, ble framstilt for varetektsfengsling i Stavanger tingrett mandag.

Politiet fikk medhold i at mannen skulle varetektsfengsles i fire uker. I hele fengslingsperioden er han undergitt brev- og besøksforbud. I de to første ukene har han også fått isolasjon og medieforbud.

Ørjan Eskeland, mannens forsvarer, sier til RA at han ikke ønsker å kommentere saken.

– Politiet etterforsker saken videre. Vi har allerede avhørt en rekke personer, og det vil bli foretatt flere avhør de neste dagene. I tillegg pågår det fortsatt undersøkelser av elektroniske spor. De kriminaltekniske undersøkelsene på Los Tacos er avsluttet, sier politiinspektør Lars Ole Berge i en pressemelding.

Tips om telefon

Politiet leter fortsatt etter mobiltelefonen til siktede. Dette er en Huawei-telefon, og dersom noen finner en Huawei-telefon i Stavanger sentrum ber vi om at politiet kontaktes på telefon 02800.   

Våpenet som politiet fant fredag, er sendt til Kripos for undersøkelser.

Fornærmede er ikke avhørt ennå på grunn av tilstanden. Politiet kan ikke si noe om når dette eventuelt kan skje.

Politiet har gjennomført flere avhør og kriminaltekniske undersøkelser, samt gjennomgang av elektroniske spor.

– Vi er fortsatt interessert i tips som kan belyse saken. Publikum som har opplysninger kan ta kontakt med politiet på https://tips.politiet.no/sor-vest/ eller på telefon 02800, sier Berge.

LES OGSÅ: Los Tacos-skytingen: Mann pågrepet på hotell

LES OGSÅ: Politiet: – Siktet knytter seg til åstedet