Laget hull i vegg og kikket på kvinner som dusjet på treningssenter

La på sprang da han ble oppdaget.

En 53 år gammel mann møtte nylig i Jæren tingrett tiltalt for å ha utvist seksuell krenkende atferd på offentlig sted i nærvær av eller overfor noen som ikke hadde samtykket til dette.

53-åringen erkjente ikke straffskyld da han møtte i retten.

Jæren tingrett la til grunn at mannen kom seg forbi en stengt glassdør på et treningssenter i Sandnes den 8. januar i fjor.

I denne perioden åpnet han blant annet opp en låst dør til et solarium, få meter unna damegarderoben som lå få meter unna.

Her boret han et kikkhull i veggen og brukte dette til å kikke på avkledde kvinner som befant seg i garderoben og dusjen. Flere timer etter at han hadde tatt seg inn på stedet ble han oppdaget utenfor solariet av en kvinne. Hun ble mistenksom og varslet daglig leder på treningssenteret.

LES OGSÅ: – Filmet nakne stedøtre i skjul

La på sprang

53-åringen sprang da fra stedet. Han forklarte i retten at han bodde i en bil og at han hadde oppsøkt treningssenteret for å låne dusjen.

Dette trodde ikke Jæren tingrett noe på og viste blant annet til bilder fra videoovervåkingen på stedet.

I tillegg la retten vekt på bildebevis på at det var boret et kikkhull i den aktuelle veggen og at det var sagspon på gulvet utenfor veggen.

LES OGSÅ: Misbrukt av morfar og fikk penger for å holde tett om det etterpå

Flere hundre

Daglig leder på treningssenteret forklarte i retten at rommet blir vasket hver morgen og kveld og at hullet må ha blitt boret denne dagen.

Ifølge dommen fra Jæren tingrett så en rett inn i dusjen fra kikkehullet og ifølge daglig leder kunne det være flere hundre personer som brukte garderoben denne dagen – og at dette var jenter/kvinner fra 12 års alder og oppover.

53-åringen ble også dømt for å ha skjult seg på dametoalettet på et spisested på Sørlandet der han kikket på kvinner som befant seg i nabobåsene.

I skjerpende retning la retten vekt på at han er dømt for tilsvarende handlinger i 2011 og 2015.

Straffen ble fengsel i 45 dager og han må også betale 4000 kroner i saksomkostninger.

LES OGSÅ: – Klatret opp på tak og filmet nakne jenter