Kvinne skal ha knivstukket mann

Skal ha påført mann to dype kutt.

Statsadvokat Asbjørn Eritsland har tatt ut tiltale mot den 31 år gamle kvinnen fra Stavanger.

Tiltalen lyder på grov kroppsskade ved at hun 19. juli 2018 skal ha stukket en mann med kniv, slik at han fikk to dype kutt i armen.

Hun skal deretter ha slått mannen tre ganger i ansiktet med knyttet hånd.

I forbindelse med at hun ble framstilt på Stavanger legevakt samme dag skal hun også ha slått en politibetjent i ansiktet.

LES OGSÅ: Forsøkte å få bartenderen til å bytte alkohol mot noe av hasjen han hadde på seg

Også 13. januar i fjor skal hun ha blitt framstilt på legevakten. Denne gangen skal hun ha sparket mot og bitt seg fast i håret til en politistudent, samt spyttet mot vedkommende og en politibetjent.

Om morgenen 15. april 2018 skal hun ha skallet en politibetjent i ansiktet. Samme dag skal hun også ha utsatt flere politibetjenter for vold og trusler i forbindelse med at hun skulle settes i arresten.

20. juli 2018 skal 31-åringen ha vært i et avhør på Stavanger politistasjon. I løpet av dette skal hun ha kastet vann og kaffe mot en politibetjent, samt kastet en kaffekanne, en PC og en telefon i gulvet.

Det er satt av tre dager til saken som skal opp i Stavanger tingrett 21. oktober. Det er tatt forbehold om å legge ned påstand om erstatning/oppreisning til fornærmede.

LES OGSÅ: Skal ha meldt bilen stjålet og fått utbetalt 412.460 – politiet mener at det var han selv som kjørte

LES OGSÅ: I løpet av samme natt stjal han to gravemaskiner, én veivals og én traktor