Kvinne i 40-årene krøp rundt på alle fire

Disse oppdragene har politiet på Haugalandet og Stord vært ute på i løpet av natten.

#Haugesund: En mann i 30-årene blir anmeldt for skremmende og plagsom adferd etter at han sparket og skrapte opp en bil til en kvinne som var i ferd med å fylle bensin på bilen sin. Han løp også etter venninnen til bileier. 

Mannen er godt kjent av politiet fra før. Han blir også anmeldt for skadeverk på tre biler.

#Haugesund: Litt før klokken 22 lørdag kveld fikk politiet melding om tre personer som var i ferd med å tenne på gress på nordsiden av fotballbanen ved Havåsen skole. 

Både brannvesenet og politiet rykket ut. Kort tid etter meldte patruljen at de har kontroll på to jenter og en gutt. De tre var 13 og 14 år. En av dem hadde fyrverkeri som de forsøkte å tenne på. Samtliges foreldre vil bli kontaktet.

#Haugesund: Mann i 20-årene bortvist fra sentrum grunnet overstadig beruselse, kverulering og dum oppførsel.

#Haugesund: En kvinne i 40-årene som krøp rundt på alle fire i Karmsundgata ble tatt vare på av en patrulje. Hun var så beruset at hun ble kjørt i arresten etter å ha blitt tilsett av lege.

#Stord: Melding om en hissig gjest på Sagvåg som nektet å forlate et utested. Mannen i 30-årene ble bortvist fra stedet.

#Stord: En mann ble bortvist fra et utested på Stord etter å ha slått og sparket på inventar.

#Stord: Mann i 20-årene klarte å knuse en rute på et gatekjøkken. Han ble bortvist fra Lervik sentrum til i morgen klokken 08. Han har lovet å kontakte gatekjøkkenet i morgen og gjøre opp.