– Kidnappet og truet med å bli kjørt til Dale for å bli torturert

Skal ha utsatt mann for grov mishandling, før de skal ha tvunget ham inn i en bil og sagt at han skulle kjøres til et varehus på Dale hvor han skulle bli torturert.

Mandag må fire menn i begynnelsen av 20-årene møte i Stavanger tingrett tiltalt i en svært grov voldssak.

Det er satt av hele fem dager til behandling av saken.

Hendelsen skal ha funnet sted omkring klokken 04.00 på Sunde i Stavanger. Der skal de ha oppsøkt fornærmede og i fellesskap skal de ha gått til angrep på ham ved å ta kvelertak på ham, samt slag og spark mot hode og kropp.

De skal også ha slått ham ved bruk av gjenstander i form av pistol og/eller slåsshanske, balltre og stolbein.

LES OGSÅ: Banket kona etter at han fant nakenbilder på telefonen hennes

Umiddelbart etter volden skal de ha tvunget fornærmede inn i en svart Mercedes, dels ved å dytte ham inn i bilen, dels ved å rette et våpen mot ham.

Under bilturen skal de ha pekt med et skytevåpen mot fornærmede og kommet med truende uttalelser, blant annet at de skull kjøre ham til et varehus på Dale hvor han skulle bli torturert.

Som en følge av volden ble fornærmede påført brudd i hodeskallen på høyre side som måtte opereres, samt flere kutt i hodet som måtte sys.

Politiadvokat Are Nygård Bergh skal være aktor i saken. De tiltaltes forsvarere er Arvid Berentsen, Kjersti Jæger, Odd-Rune Torstrup og Ørjan Eskeland.

Helene Haugland er oppnevnt som fornærmedes bistandsadvokat.

LES OGSÅ: Mishandlet samboeren med tannbørste