Her var det slåssing i natt

Politiet måtte roe ned ampre menn.

Sør-Vest politidistrikt melder om følgende hendelser på Twitter natt til søndag:

Haugesund klokken 23.45: Melding om flere menn som slåss utenfor utested. Patruljer til stedet og fikk raskt kontroll over situasjonen. To menn ble bortvist fra sentrum i 24 timer. Ingen som ble skadd i sammenstøtet.

Nærbø klokken 23.40: Melding om slåsskamp med flere involverte. Patruljer sendt til stedet. Har kontroll på 3 personer. Nøster videre for å få oversikt over hva som har skjedd. Én av de tre personene er besluttet pågrepet, en mann i slutten av 20-årene. Uvisst om noen ble skadet i slåsskampen.

Egersund klokken 00.40: Melding om full slåsskamp utenfor utested i sentrum. En person skal være sparket i hodet og blør, men er ved bevissthet. Mannen ble tatt med i ambulanse til legevakten. Patruljen avhører ham og jobber videre med saken. Har en del navn på blokka som kan være mulige gjerningspersoner, men ingen konklusjon på hvem som har gjort hva og hvorfor.

Moi klokken 00.20: Melding om mann som har blitt slått ved et festlokale. Mulig knekt nese. Mulig fornærmede hadde skyld i hendelsen selv og at den andre parten var en vakt på stedet. Patrulje nøster videre og oppretter sak.

Vindafjord klokken 00.40: Melding om amper stemning mellom to menn i Vikadal. Forholdet ordnet seg før patruljen kom frem. De ampre mennene gikk hvert til sitt. Ingen sak for politiet.