Illustrasjonsfoto: NTB scanpix

Flere slagsmål og bortvisninger i natt

Det har vært en travel natt for politiet.

Natt til lørdag har involvert fyll, voldshendelser og  bortvisninger i regionen. 

Blant annet ble en jente i 13-14 års alderen overfalt av en jentegjeng ved Ganddal. Hun skal ha fått hjernerystelse og mulige bruddskader. 

I Sandnes melder politiet om at de kom over en voldshendelse klokken 03.45. Ingen skal være alvorlig skadet, men politiet ønsker å komme i kontakt med et vitne som patruljen snakket med. Vitnet hadde gått før nødvendig informasjon var notert ned.

Klokken 01.33 ble det meldt om to personer som sloss i Stavanger. Politiet var på stedet. 

Bortvist til klokken 08.00

Like før klokken ett, natt til lørdag, melder politiet om mann (41) som har vært ufin med vektere, og som ikke aksepterte å bli kastet ut fra et utested ved Skagenkaien. Han ble bortvist fra sentrum til klokken 08.00 lørdag.  

Kjørte i narkorus

Klokken 23.10 stanset politiet en bil på Eiganes, hvor fører (27) fremstod som påvirket av narkotika. Politiet oppretter sak. 

Mye slåssing og uro i Haugesund

Den første meldingen fra Haugesund natt til lørdag kom klokken 21.50. Da hadde en politipartrulje stoppet en personbil på grunn av kjøringen. Føreren var en kvinne i 30-årene, som fremstod som påvirket. Hun ble tatt med til lege for blodprøvetaking. I tillegg har politiet avskiltet bilen på grunn av begjæring. 

Klokken 22.04 får politiet melding om slåssing mellom ungdommer på Frakkagjerd. Det skal ikke ha blitt meldt om noen skader. Politiet var på stedet og hadde kontakt med noen ungdommer. Ungdommene skal ha blitt hentet av foreldrene.

Like etter klokken 2, melder politiet om en mann (22) som har knust en rute i Strandgata i Haugesund. Han er anmeldt for skadeverk. 

Rapportene fra Haugesund avsluttes klokken 2.34, med melding om en mann (56) som ble bortvist fra sentrumskjernen. Han skal ha vært veldig berust, og ikke klart å oppføre seg.

LES OGSÅ: – Jentegjeng overfalt tenåringsjente. 

Travelt på Jæren

Politiet har også meldt om flere hendelser på Jæren.

Blant annet har politiet avsluttet en fest på Bryne, klokken 23.26. Foreldrene til berusede festdeltakere skal ha blitt varslet. 

Tre kranglende og hissige menn (19) ble bortvist fra et utested i Klepp. De var hissige mot hverandre og klarte ikke å oppføre seg. 

Helt sør i fylket var det også en mann (49) som ble bortvist fra sentrum. Han befant seg i Egersund, var veldig full og nektet å gå fra et utested.