Flere bortvisninger i Stavanger i natt

Full mann prøvde å komme seg inn feil kjellerleilighet på Kampen.

Politiet i Sør-Vest måtte bortvise flere personer fra Stavanger sentrum natt til lørdag. 

Dette skriver politiet på Twitter:

Skansekaien: En kvinne, 23 år, bortvist fra sentrum frem til klokken 10. Hun var i utgangspunktet kastet ut fra et utested, men aksepterte ikke dette, og forsøkte å brøyte seg forbi vaktene igjen.

Klokken 00.10: En mann, 29 år, innbrakt til arrest etter utagering på et utested. Anmeldes for ordensforstyrrelse og forulemping av offentlig tjenestemann.

Klokken 00.39: Mann (40) kastet ut fra utested og bortvist i 12 timer. 

Klokken 00.39: Mann (42) bortvist 12 timer og anmeldes for forulemping av offentlig tjenestemann.

Klokken 01.25: Politiet bistod ferjemannskap på ferje i Tausambandet etter problemer med en 18 år gammel kvinnelig passasjer. Mannskap om bord vurderer anmeldelse. Kvinnen ble dimittert på ferjekaien.

Kampen, klokken 01.42: Beruset og forvirret mann på 38 år prøvde å komme seg inn i feil kjellerleilighet. Bortvist og geleidet hjem til rett adresse av politiet.

Sølvberget, klokken 02.33: To menn i 30-40 årene bortvist fra sentrum i seks timer etter slåssing og ordensforstyrrelse.

I Sandnes ble en mann (24) innbragt på grunn av ordensforstyrrelse og utagering i Langgata. Mannen klarte ikke å roe seg ned, og måtte til slutt tas hånd om av en politipatrulje. Hendelsen skjedde i 04.30-tiden.