Illustrasjonsfoto.

En mann kastet opp i politibilen. En annen viste fingeren til en patrulje

Det har vært en rekke bortvisninger grunnet beruselse og dårlig oppførsel natt til søndag.

Natt til søndag ble en beruset mann i 30-årene satt i arresten etter å ha ligget strekk ut i en gate på Bryne.

- Visste ikke selv hvor han bodde. Kastet opp i politibilen, melder Sør-Vest politidistrikt på Twitter.

I Sandnes ble en annen mann anmeldt.

- Mann i 40-årene blir anmeldt etter å ha vist "fingen" til en politipatrulje. Han ble videre pålagt å forlate sentrum, skriver politiet.

I Stavanger ble en mann i 40-årene slått ned i området rundt Fiskepiren.

- Ble kjørt til legevakten for behandling av skader i ansikt. Gjerningspersonen(e) var stukket fra stedet ved politiets ankomst. Sak opprettes, melder politiet på Twitter.

Dette skjedde ellers i natt:

* Sandnes: Mann i 40-årene etterkom ikke pålegg han fikk av politiet om å fjerne seg fra sentrum. Ble belønnet med en anmeldelse og noen timer i arresten.

*Klepp: Mann i 30-årene anmeldes for piratkjøring. Erkjenner ikke straffskyld.

* Stavanger: Mann i 20-årene stanset av patrulje på Tasta. Slo ut på alkotest. Anmeldt.

* Sandnes: Beruset mann i 40-årene ble bortvist fra sentrum etter å ha angrepet en vakt på et utested.

* Sandnes: Beruset og kranglete mann i 30-årene bortvist fra sentrum.

* Bryne: Beruset mann i 20-årene bortvist fra sentrum til i morgen formiddag. Oppførte seg dårlig overfor vakter på et utested.

* Stavanger: Mann (19) bortvist fra sentrum grunnet høy grad av beruselse og høy grad av dårlig oppførsel. Ble tatt hånd om av kompiser.

* Stavanger: Mann (19) oppførte seg dårlig i kø utenfor utested. Han var såpass beruset at han ikke skjønte pålegget han fikk om å forlate sentrum. Han ble derfor brakt arresten.

* Stavanger: Beruset mann i 30-årene satt i arrest etter å ha flydd på en annen person på Torget. Anmeldes for ordensforstyrrelse.

* Stavanger: Mann i 30-årene ble bortvist fra sentrum etter å ha vært svært pågående overfor en politipatrulje og blandet seg inn i arbeidet og hindret dette.

* Stavanger: En patrulje traff på en 18 år gammel mann uten jakke, sko og husnøkler. Var såpass beruset og ute av stand til å ta vare på seg selv at han ble innvilget et opphold i arresten.

* Stavanger/Gausel: Melding om fest med mindreårige ungdommer som har gått litt over styr. Festen ble avsliuttet av patruljen og foreldrene til innehaver av festen har blitt varslet.