En mann gikk rundt med kniv. Selv kunne han ikke si hvorfor

Her er nattens politihendelser fra Stavanger og Sandnes.

#Stavanger: Nødetatene rykket ut på melding om brann ved Strømsbrua. Det viste seg å være en gammel sofa som brant under broen. Brannen er nå slukket. Vitne observerte tre gutter som forsvant fra stedet.

#Sandnes: En meget beruset ung jente på 17 år var ikke i stand til å ta vare på seg selv. Hun lå strekk ut på bakken. Måtte kjøres hjem av patruljen.

#Sandnes: Sort Nissan X-Trail med registreringsnummer DN 88508 ble stjålet fra Ivar Aasens gate lørdag.

#Stavanger: Mann i 60-årene ble bortvist fra fra utested i tolv timer. Oppførte seg aggressivt og dumt.

#Stavanger: Melding fra Våland om at en promillekjører ble stanset av folk i gata. Føreren av bilen stakk inn i et hus. Bilen står igjen igjen midt i gaten. Patruljen var i kontakt med han som angivelig skal ha kjørt bilen. Han var særdeles beruset. Mannen er 19 år.

#Sandnes: Melding om bil som kjører svært vinglete på Ganddal. Tok av mot Austrått. Stakk av fra politiet da en patrulje forsøkte å stanse bilen. 

Bilen kolliderte i en annen bil i Austråttbakken. Politiet fikk kontroll på føreren av bilen som stakk. Det skal være materielle skader på bilene, men ikke på de involverte personene.

Sjåføren av bilen som vinglet er i 30-årene og mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand. Siktedes bil måtte taues fra stedet.

#Stavanger: En beruset mann hadde knust et vindu i en dagligvarebutikk på Forus og oppførte seg truende. Mannen hadde knust et vindu i en bil og slått til føreren. Uviss foranledning og årsak. Han endte i arresten.

#Stavanger: Flere patruljer rykket ut til en adresse nær sentrum etter melding om mann i besittelse av en kniv. Det var en forbipasserende person som meldte om sin observasjon. Bevæpnet politi fikk kort tid etterpå kontroll på personen.

Mannen i 40-årene var veldig beruset. Han kunne ikke gjøre rede for hvorfor han bar på kniven. Han anmeldes for besittelse av kniven og ordensforstyrrelse. Han endte i arresten.

#Sandnes: Beruset kvinne i 40-årene stanset kjørende i Oalsgaten. Hun hadde med seg to passasjerer i bilen.