Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad/NTB scanpix

Drakk øl mens han gikk tur med hund – så skjelte han ut barn og angrep mann

32-åringen drakk seks halvlitere med øl mens han gikk tur med hunden.

Hendelsen fant sted i juni i fjor og ifølge 32-åringen gikk han fra Klepp stasjon til et turområde i Time kommune med en hund.

Underveis drakk han seks halvlitere med øl og da han kom til turområdet møtte han på noen barn som var der i forbindelse med et barneselskap.

Ifølge 32-åringen holdt et av barna en stein bak hodet, og han oppfattet det slik at barnet gjorde seg klar til å kaste steinen mot ham og hunden. Dette gjorde at 32-åringen ble sint på barna og irettesatte dem.

Mannen som arrangerte barneselskapet sto et stykke unna, men tok straks kontakt med 32-åringen på en rolig måte for å høre hva som hadde skjedd.

32-åringen reagerte med sinne overfor mannen og begynte å sparke og slå ham.

LES OGSÅ: Dro til Syden og valgte å svindle Nav elleve ganger

Da 32-åringen møtte i retten nektet han for å ha slått mannen, skjønt retten kom til at den skulle se bort fra forklaringen hans.

I stedet kom retten til at forklaringen til fornærmede og hans ektefelle var troverdige og at 32-åringen hadde handlet med forsett.

32-åringen ble også dømt for å ha oppbevart ulovlige våpen, oppbevaring av hasj og for å ha kommet med flere trusler mot polititjenestemenn, samt vold mot en polititjenestemann.

Jæren tingrett kom til at 32-åringen skulle dømmes til fengsel 90 dager som er en fellesstraff med en tidligere dom.

Han fikk også inndratt diverse våpen.

LES OGSÅ: Tvang samboer til å gå naken langs veien mens han kjørte bak

LES OGSÅ: MC-medlemmer krevde penger – ble mishandlet av ti menn