Annonse
Illustrasjonsfoto: NTB scanpix

Båt med fire personer gikk på grunn

Lørdag kveld gikk en trebåt med fire personer ombord på grunn i Ølsfjorden.

Annonse
Roganytt

Det var en ambulansebåt som fant havaristen sent lørdag kveld. Det var fire mennesker ombord i den 31 fot store trebåten.

– Alle fire var beruset, og er kjørt til legevakt for sjekk. Båtfører blir anmeldt for føring av båt i beruset tilstand, skriver operasjonslederen i Haugesund på Twitter. 

De opplyser videre at båten gikk fra Romsa og skulle til Skånevik. Båten feilnavigerte og grunnstøtte cirka to kilometer nord for Vaka.

– Båten tok inn vann, og det ble iverksatt redningsaksjon med flere båtressurser.

Ungdomsfest og skadeverk

Ved midnatt ble en ungdomsfest på Litlabø avsluttet av politiet på grunn av slåssing og beruselse. Det var 150 tenåringer på steder, opplyser politiet. 

På Håvik ble det gjort skadeverk på et postkassestativ. En beruset mann på 20 år ble anmeldt, og «hakken» han hadde brukt til skadeverket ble beslaglagt.

En mann i 20-årene ble slått i ansiktet på en privat adresse i Haugesund. Politiet melder om hendelsen klokken 02.45, og har navnet på gjerningsmannen. Fornærmede fikk blåveis og ble blå på halsen.

Flydd til Stavanger

I fjellområdet Suldal/Hjelmeland falt en mann og skadet seg. Mannen ble plukket opp av SEA-King og flydd til Stavanger med lettere skader, melder politiet.

Annonse