Banket kvinne da han fikk vite at hun var gravid med deres felles barn

Da kvinnen fortalte at hun var gravid ble det svært ampert mellom dem.

Hendelsen fant sted i en bolig i Sandnes om ettermiddagen den 16. mars i år.

Den 45 år gamle mannen var hjemme hos fornærmede som han tidligere hadde vært samboer med, og lå og sov da han ble vekket av kvinnen.

Hun forklarte da at hun nylig hadde oppdaget at hun var gravid med hans barn og viste ham en graviditetstest.

45-åringen svarte at han «dreit» i dette eller lignende. Ifølge 45-åringen var han redd for at hun hadde vært utro, men fornærmede forklarte ham at hun ikke hadde vært dette. Da de begynte å krangle lå 45-åringen fortsatt i sengen.

LES OGSÅ: Ville «inn til den deilige dama» og «ligge med henne». Da fikk han juling

Kastet mobil

På et tidspunkt under krangelen kastet han en mobiltelefon med stor kraft i ansiktet på fornærmede, noe som førte til at hun falt i gulvet.

Fornærmede blødde kraftig fra et kutt over det ene øyebrynet, og 45-åringen hentet et håndkle som han ga henne og sa «tørk opp blodet», mens fornærmede gråt voldsomt.

Han tok deretter tak i armen til fornærmede og løftet henne opp på sengen. Han sa da «skjerp deg» eller lignende til fornærmede. Fornærmede tok da tak i 45-åringens T-skjorte og sa at han måtte komme seg ut, hvis ikke ville hun ringe politiet. 45-åringen tok da tak i halsen/brystet til fornærmede og kastet henne ned på gulvet før han slo henne i magen og sparket henne i leggen.

LES OGSÅ: Dro opp kjolen til kvinne og tok henne på baken. Da fikk han bank

Tilpasset

I forbindelse med bevisvurderingen la Jæren tingrett vekt på det hun hadde forklart i avhør dagen etter hendelsen. Retten kom også til at den skulle se bort fra det hun forklarte i retten og det hun forklarte i en telefonsamtale med politiet, der hun har trukket deler av den første forklaringen.

Dette fordi retten mente at disse forklaringene var tilpasset og begrunnet med at hun ikke ønsker at 45-åringen, som er kjæresten hennes i dag, skal straffes.

Jæren tingrett kom til at 45-åringen skulle dømmes for kroppsskade og dømte ham til seks måneders ubetinget fengsel.

I tillegg må han også betale 10.500 kroner i sakskostnader.

LES OGSÅ: Banket kona etter at han fant nakenbilder på telefonen hennes