15 bortvisninger fra Stavanger sentrum i natt

Slossing og fyll. Slik ble Stavanger-natten for politiet.

 

Det var ingen alvorlige hendelser natt til lørdag, men politiet i Sør-Vest hadde likevel nok å gjøre den siste Gladmat-natten i Stavanger. 

Kveldens oppgaver startet i 23-tiden med en kvinne (32) som ble kjørt i arrest etter å ha forulempet politiet på stedet. Deretter ble to menn (19 og 20)  bortvist fra sentrum etter å ha sloss med hverandre ved Badedammen. Den samme reaksjonen fikk mann (30) etter å ha vært involvert i et slagsmål på Skagenkaien. 

Deretter fulgte 13 nye utvisninger gjennom natten. Beruselse og krangling er begrunnelsen som går igjen fra politiet. 

Men ikke alle ville forlate sentrum, og i ett-tiden ble mann (31) innbragt i arrest da ha ikke etterkom pålegget. Han ble i utgangspunktet bortvist etter å ha vært involvert i et slagsmål. 

I løpet av natten ble mann (25) kjørt til legevakt for å få sydd et kutt i ansiktet etter å ha blitt slått til utenfor et utested.  Kvinne (18) bortvist fra sentrum etter å slått en vakt på et utested.

Politiet på Skagenkaien kunne også melde at de så en person som ble sparket i ansiktet. Personen som sparket løp fra stedet og forsvant. Fornærmede ble ikke skadd og ønsker ikke å anmelde forholdet.

På samme sted ble to personer tatt på fersken mens de røykte hasj åpenlyst. Begge blir anmeldt og ble bortvist fra sentrum. Anmeldt blir også to menn (27 og 28) som ble tatt for bruk av narkotika på utested. 

I løpet av natten har politiet i Sør-Vest dessuten tatt hånd om flere som har vært så beruset at de har lagt seg til å sove langs veien, forstyrret trafikken eller på andre måter skapt bekymringer for forbipasserende.

– Dette krever ressurser som vi gjerne skulle brukt andre steder, skriver politiet på Twitter.