Zara Larsson til Stavanger

Det er med enorm stolthet vi kan si at en av verdens største popstjerner Zara Larsson kommer til Utopia 2019!.

Det skriver festivalen i en pressemelding fredag.

Med milliarder streams, flere MTV EMA-priser og en hit-katalog få andre artister kan måle seg med er den svenske superstjernen noe av det største innen popmusikken de siste årene. 
 
– Det finnes få andre navn i popverden som kan måle seg med det Zara Larsson har opplevd de seneste årene, sier festivalsjef Espen Yung Svendsen. 

BILDEGALLERI: Slik var det på Utopia i fjor
 
Larsson ga i 2013 ut «Uncover», og allerede da var det nærmest vedtatt at Larsson var en kommende verdensstjerne. Med sine enorme stemmeprakt og teft for å lage hits ble dette en suksessoppskrift som bare har vokst og vokst, heter det i pressemeldingen.
 
Med superhits som «Lush Life», «Ain’t My Fault», «Never Forget You», «Symphony» og «I Would Like» har hun tatt verden med storm. Det hele toppet seg da hun sammen med David Guetta, som forøvrig spilte på Utopia i 2017, fremførte den offisielle EM-låten «This One’s For You» under åpningen til Fotball-EM i 2016. 

LES OGSÅ: Stavanger dobler støtten til Utopia
 
Hun har samarbeidet med navn som Ty Dolla Sign, Clean Bandit, Tinie Tempah og nevnte David Guetta. Hun har ved flere anledninger spilt på Ellen DeGeneres show. Svensken har rasket med seg 30 gullplater, 125 platinumplater og 1 diamantplate. Nylig slapp hun singelen «Ruin My Life», en pop-ballade som allerede har satt sine sterke spor og som i skrivende stund nærmer seg 200 millioner streams på Spotify.

Nå er Zara Larsson klar for Utopia, og topper plakaten sammen med allerede annonserte Karpe, og i tillegg er Dagny annonsert. 

I tillegg gledelig at Utopia har måttet tredoble VIP-seksjonen grunnet enorm pågang. Det var allerede utsolgt for VIP-billetter i november, men grunnet fleksibilitet i Stavanger konserthus har festivalen nå klart å utvide såpass at det er plass til tre ganger så mange mennesker. Dog har også disse billettene nå snart forsvunnet.

Utopia har siden oppstarten i 2017 presentert noen av verdens og landets største navn innen populærmusikken. Blant annet har David Guetta, Kygo, Matoma, Steve Angello, Seeb, Sigrid, Sondre Justad og Highasakite stått på scenen utenfor Stavanger konserthus. 

LES OGSÅ: Karpe topper Utopia 2019