Bojan Zajic kom i begivenhetens søkelys da han i følge dommer Terje Olsen skal ha slått han på hånda etter selv å ha fått et frispark. Det gjorde at serberen ble utvist 25 minutter etter at han kom inn. Foto: Pål Karstensen.

Zajic utvist etter slag mot dommeren da Nisja avgjorde for Ulf

Bojan Zajic kom inn til pause, og pådro seg direkte rødt kort etter å et slag mot dommeren. Det gjorde livet surt for de resterende Sandnes Ulf-spillerne, men Vidar Nisjas mål ti minutter før pause ble utslagsgivende.

Følg RA Sporten på Facebook!

Med seier over Vardeneset er det nå praktisk talt umulig for Sandnes Ulf 2 å ikke berge plassen i 3. divisjon, men det var hjemmelaget som kom best i gang på Modenabanen. Etter bare fire minutters spill headet Matias Reinsnos inn 1-0 via stolpen, men det var ikke lenge VBK var i føringen. Eirik Larsson utlignet på et langskudd sju minutter senere før Vidar Nisja scoret det som skulle bli kampens siste scoring ti minutter før pause.

– Jeg har ikke finregnet på det selv, men siden flere av de vi kjemper mot møter hverandre så tror jeg vi er sikre nå. Målet før sesongen var å sikre plassen, og nå kan vi gå for å vinne puljen, sier trener Oddbjørn Fiskå.

LES OGSÅ: Nedrykksthriller i 3.divisjon

– Viktig for utviklingen

De lyseblås neste beste har seks poengs luke ned til utrygg grunn, og blir altså å se på fjerde nivå neste sesong i den «nye» 3.divisjonen.

– Det er selvsagt utrolig viktig å berge plassen, og bra for utviklingen av våre unge spillere. Juniorene våre trenger å spille på en så høy utviklingsarena som mulig, og A-lagsspillerne trenger også god motstand hvis de trenger kamptrening, sier Fiskå.

Han skryter av innsatsen spesielt de unge har lagt ned i år.

– Jeg synes vi har hatt en god miks med juniorene våre som har tatt flere steg denne sesongen, kombinert med de A-lagsspillerne som har vært med, sier han.

LES OGSÅ: Dirigenten slapp aldri taktstokken

Zajic slo til dommeren

En spiller han imidlertid ikke kan skryte av etter gårsdagens kamp, var Bojan Zajic. Serberen kom innpå i pausen, og klarte å pådra seg direkte rødt kort 25 minutter etterpå. På et Sandnes Ulf-frispark han selv fikk.

– Han var frustrert over noe, og da ba jeg han roe seg ned. Da slo han meg på hånden, og da hadde jeg ikke noe annet valg enn å vise han ut, sier dommer Terje Olsen om episoden.

Fiskå sier at han kommer til å ta en prat med Zajic, men at den type oppførsel er uakseptabel.

– Hvis det stemmer at han slo etter dommeren er det rett ut. Jeg så ikke situasjonen selv, men det er selvsagt helt uholdbar oppførsel, sier Fiskå som forteller at Zajic beklaget seg da han ruslet ut til benken.

LES OGSÅ: Madla sikret plassen – går for puljeseieren